I to je Apfel, Novosti

PRODUŽENJE DUGOGODIŠNJE SURADNJE: HAJDUK I APFEL U MAKARSKOJ POTPISALI NOVI SPONZORSKI UGOVOR!

U subotu 4.9.2021., uoči prijateljske utakmice HRNK Zmaj Makarska – Hajduk, potpisano produženje dugogodišnje sponzorske suradnje između HNK Hajduk i Apfela.

Ugovor su svečano potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić i vlasnik tvrtke Apfel Mijo Pašalić. Potpisivanju ugovora prisustvovali su članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap, izvršni direktor tvrtke Apfel Matko Pašalić te prvotimci Bijelih Lovre Kalinić i Filip Krovinović.

Logo tvrtke Apfel i dalje će krasiti prednju stranu dresa juniorske momčadi, aktualnih prvaka Hrvatske koji će uskoro započeti svoj nastup u UEFA Ligi prvaka mladih.

– Sve sponzorske ugovore do sada potpisivali smo na Poljudu, ali sada smo odlučili malo promijeniti pristup te smo iskoristili dolazak u Makarsku kako bi s jednim od naših najdugovječnijih sponzora potpisali novi ugovor koji je duplo bolji nego prijašnji. Obitelj Pašalić je na taj način još jednom pokazala svoju povezanost s Hajdukom, a posebno mi je drago što će se gospodin Mijo kroz Hajdučku zajednicu još više angažirati oko kluba – istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić prilikom potpisa ugovora.

Tvrtka Apfel prati Hajduka zaista dugi niz godina, a njezin vlasnik Mijo Pašalić ne dvoji da će ta suradnja biti još bolja i uspješnija u budućnosti.

– Praktički od samih početaka tvrtke smo sponzori Hajduka, nekad u manjem, nekad u većem iznosu, ali volimo Hajduk i cijela moja obitelj, a tu su već tri generacije, je iznimno ponosna na ovu suradnju. I to će trajati, ako Bog da zdravlja i ako tvrtka bude uspješna. Želja nam je da Hajduk ove godine osvoji trofej, mi stariji pamtimo uspjehe i trofeje, ali volio bih da i mlađi dožive tu radost – naglasio je gospodin Pašalić.

Dodajmo kako je potpisivanju ugovora prisustvovao i veliki broj djece koju su prigodno darivali Hajdukov kapetan Lovre Kalinić i Filip Krovinović.