I to je Apfel, Novosti

SPORTSKO-KULTURNI CENTAR APFEL

Prezentacija Apfel sportsko-kulturni centar

Danas je javnosti predstavljen Sportsko-kulturni centar Apfel. Radi se o sklopu koji objedinjuje sportske, kulturne i zdravstvene sadržaje, a svoja vrata planira otvoriti u listopadu 2022. godine.

Radi se o kompleksu koji se prostire na 14.000 m2 smještenom na istočnom ulazu u Makarsku.

Apfel sportsko-kulturni centar

Na više od 4.300 m2 unutarnjeg prostora smjestili su se kulturni, zdravstveni i sportski sadržaji. Svakako želimo istaknuti multifunkcionalnu prezentacijsku dvoranu s 360  sjedećih mjesta predviđenu za održavanje kazališnih i kino predstava, koncerata, kongresa i seminara. Dvoranu s parketnom podlogom, te drugu sportsku dvoranu s umjetnom travom, teren za padel, tri fitness dvorane i teretane opremljene po najsuvremenijim standardima koje će zadovoljiti i rekreativce i profesionalne sportaše, sve s pripadajućim servisnim prostorima. Dječja igraonica, cafffe bar/pizzeria, te grupa prostora zdravstvene namjene na drugom katu kompleksa, koja će tvoriti mozaik osnovnih i specijalističkih zdravstvenih usluga.

Na vanjskom dijelu nalaze se tenis teren, igralište za mali nogomet s podlogom od umjetne trave i dječje igralište.

U mediteranskom vrtu koji se prostire na 2.500 m2, u okružju maslina, smjestile su se tri sjenice s roštiljima, kao idealno mjesto za neformalna druženja, poslovna ili obiteljska.

Osim samih prostornih kapaciteta, koji udovoljavaju svim suvremenim zahtjevima, poseban naglasak stavljamo na programe koji će se održavati u centru.

Dio programa je zamišljen kao cjelogodišnji, a dio kao sezonski, tj. periodični.

Vjerujemo kako će centar poboljšati kvalitetu života svih stanovnika Makarskog primorja i njihovih gostiju.

Prezentacija Apfel sportsko-kulturni centar
Uprava Apfel sportsko-kulturni centar